Gewonde bij ongeluk A58 Middelburg/Nieuw en st.Joosland  Uitruk 19-4534, 19-4530 en de 19-4570


IMG_5036.jpg IMG_5038.jpg IMG_5039.jpg IMG_5040.jpg IMG_5041.jpg IMG_5042.jpg

Foto's Kees Marijs

Tekst HVZeeland

 

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanochtend iemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde op de rijbaan van Vlissingen richting Nieuw- en Sint Joosland. Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 11.00 uur in een sloot belandde na een botsing met een bedrijfsbus.

De personenauto, bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Middelburg reed plotseling van de invoegstrook de weg op. Daar reed ze tegen de bedrijfsbus, welke werd bestuurd door een man (40) uit Fijnaart. De personenauto kwam na de botsing op zijn zijkant in de sloot tot stilstand.

In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Daarom rukte ook de brandweer uit. Ter plekke bleek er niemand meer in de auto te zitten. De inzittende van de bestelbus raakte niet gewond. De automobiliste van de personenauto werd door de ambulancedienst onderzocht maar liep geen ernstig letsel op. De gewonde, een vrouw (75) uit Middelburg die bij haar in de auto zat, is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen weggesleept. Vanwege de hulpverlening en de berging was enige tijd een deel van de A58 afgesloten. Verkeer werd langs het ongeluk geleid.