Achtste plaats bij TAS-HD wedstrijden te Reuver Limburg


Wedstrijden TAS-HD Reuver (1).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (2).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (3).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (4).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (5).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (6).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (7).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (8).JPG
Wedstrijden TAS-HD Reuver (9).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (10).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (11).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (12).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (13).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (14).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (15).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (16).JPG
Wedstrijden TAS-HD Reuver (17).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (18).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (19).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (20).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (21).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (22).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (23).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (24).JPG
Wedstrijden TAS-HD Reuver (25).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (26).JPG Wedstrijden TAS-HD Reuver (27).JPG

Foto's: Kees Marijs en video: Rens Marijs

http://www.hvsite.nl/videos/wedstrijdreuver.wmv

Verslag wedstrijd Reuver 9 Juni 2012

Op 9 Juni 2012 was het dan zover. We gaan voor de gewestelijke wedstrijd TAS-HD naar het Limburgse Reuver.

Een leuk eindje rijden van zoín slordige 220 km. Om 11:30 komen de eerste ploegleden al binnendruppelen bij de post.

Als we alles hebben gecheckt en ingepakt gaan we op pad. We worden uitgezwaaid door vrouwen en kinderen, en de ploegchef met vervanger.

Het is mooi weer, niet te warm. Een lekker zonnetje en een stevige wind. Prima weer dus. We genieten nu al!

Onderweg net voorbij Eindhoven drinken we gezamenlijk met de post Torenweg, die ook naar Reuver moeten, een bakkie.

Vlot rijden we weer door. Iets te vlot, want we missen een afslagje, en rijden zo Duitsland binnen. Zo, zijn we daar ook weer geweest!

Ruim op tijd komen we in Reuver binnen en melden ons. De wedstrijd loopt goed op tijd, we kunnen zelfs eerder starten.

De melding is een vermoedelijke kelderbrand in een school, er is nog iemand vermist. In de auto maken we al een plan en als we tp komen gaan we meteen aan de slag.

We worden opgevangen door de conciŽrge en de vader van de vermiste jongen. Wilfred en Sjaak gaan met straal op verkenning naar de kelder.

Omdat Jaco te gefocust is op de kelder met het slachtoffer, vergeten we verder de begane grond eerst te verkennen. Dus daar gaan we de mist in.

Letterlijk en figuurlijk want de school hangt vol rook. Ook Geert en Harold worden naar binnen gestuurd, wel zonder straal (foutje bedankt van BIO)

Maar goed, heel dramatisch was het niet, want we redden wel met zín allen 2 slachtoffers, er was ook nog een leraar met een gevoel voor brand.

Deze moest gered worden uit de kantine waar de doorslag was. De brand hadden we ook nog eens geblust en dat alles in een slordige 30 minuten!

Jan had ondertussen buiten alles op rolletjes. Water op de pomp, lekker in het zonnetje, prima. Even iedereen opvangen en doorverwijzen.

Het ging eigenlijk allemaal wel vlot. Na de wedstrijd kreeg de BIO (bevelvoerder in opleiding) van het jurylid tekst en uitleg.

We hadden goed gewerkt, maar een onveilige redding gedaan. Tsja, die beste man had helemaal gelijk en de BIO kreeg zijn leermomenten.

Voor een enkel ploeglid was de mededeling van het jurylid een complete deceptie! Maar na een douche en een bord chinees knapte hij toch op.

Het zal de leeftijd wel zijn. Op naar de prijsuitreiking op de post Reuver. Daar volgde voor de voetballiefhebber een koude douche.

Het Nederlands elftal verliest van Denemarken. Maar ook daar hebben we niet lang om getreurd.

Dan de uitslag, we worden 8e van de 11. Nou, en dat vonden we best wel meevallen. We hebben een leuke en leerzame wedstrijd gehad.

Tot de volgende! En die is al op 23 Juni! Dan gaat onze post Arnemuiden in Valkenswaard strijden in de Hoofdklasse!