Ernstig ongeval op A58 L 159.8 ter hoogte van Lewedorp   Uitruk 19-4534,19-4570,19-4560 en 19-4740


manfredberrevoets2.jpg manfredberrevoets1.jpg manfredberrevoets3.jpg manfredberrevoets4.jpg manfredberrevoets5.jpg manfredberrevoets6.jpg manfredberrevoets7.jpg manfredberrevoets8.jpg
manfredberrevoets9.jpg

Foto's en tekst  Manfred Berrevoets HV-Zeeland

Het ongeluk gebeurde even voor twee uur 's nachts ter hoogte van hectometerpaaltje 159,8 tussen Arnemuiden en Heinkenszand op de rijbaan richting Goes. Een automobilist reed over de A58 komende uit de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak raakte de auto in de berm en sloeg over de kop. Hierna rolde de auto nog tientallen meters door.

De bestuurder van de auto is door de brandweer uit zijn auto gehaald en met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Van hem is bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol reed. Zijn bijrijdster, lag enkele meters bij de auto vandaan. Zij is bij het ongeval vermoedelijk uit het voertuig geslingerd. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De helikopter landde op de snelweg. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De A58 was enige tijd deels afgesloten.