Beknelling bij ernstig ongeluk A58 R 162.7 Arnemuiden   Uitruk 19-4534, 19-4740 en de 19-4770


manfredberrevoets1.jpg manfredberrevoets2.jpg manfredberrevoets3.jpg manfredberrevoets4.jpg manfredberrevoets5.jpg manfredberrevoets6.jpg manfredberrevoets7.jpg manfredberrevoets8.jpg

Beknelling bij ernstig ongeluk A58
ARNEMUIDEN - Op de A58 is vanochtend tussen Lewedorp en Arnemuiden een ernstig ongeluk gebeurd. Het verkeer wordt langs het ongeluk geleid.

Rond 06.50 uur deed zich nabij hectometerpaaltje 162,7 een ongeluk voor waarbij een bestelbus via de berm in de bossages tot stilstand kwam en een personenauto op zijn zijkant in de berm belandde. Het ongeluk gebeurde tijdens hevige regenval op de rijbaan richting Vlissingen.

Er was sprake van een beknelling. De bestuurder van de personauto zat vast in zijn auto. De brandweer heeft hem uit zijn auto geknipt. Er kwamen vier ambulances en drie brandweerwagens ter plekke. Het ging onder meer om het nieuwe hulpverleningsvoertuig van de Goese brandweer.

En gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Drie personen zijn ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Zij raakten niet ernstig gewond.

Vanwege de aanrijding was er sprake van langzaamrijdend verkeer voor en ter hoogte van het ongeluk. De rechter rijstrook en de vluchtstrook zijn gestremd. De Verkeersinformatiedienst (VID) spreekt van vijf kilometer langzaam rijdend verkeer. De vertraging is volgens de verkeersdienst meer dan 25 minuten.
---
Tekst en foto's: Roland de Jong